Zandvoort 1 oktober 2005

 

 

 

Wat gaat zo’n race seizoen toch verschrikkelijk snel, de laatste race dient zich aan.

De voorlaatste race, in Assen, heb ik om budgettaire redenen helaas moeten laten schieten.

Een paar ‘spannende momenten’ zijn te zien in dit filmpje.

 

 

 

De voorspellingen voor zaterdag waren de hele week niet hoopvol, tot 90% neerslagkans werd voorspeld. Na zo’n totaal droog race seizoen zat ik daar niet echt op te wachten. Voor de zekerheid de nieuwe banden meegenomen voor het geval het nat zou worden. Echter na de wissers uitgezet te hebben op het circuit bleef het tot laat in de middag echt droog, in de laatste race hebben we alleen een klein beetje motter gehad, dus niks te klagen!

 

 

 

Lekx en ik hebben in de Tarzan-bocht ronde na ronde gestreden om een positie waardoor  we als een soort haasje over

de wedstrijden hebben doorlopen. Erg leuk toch zo te strijden J

 

 

 

Vele wedstrijden begonnen te laat en werden ingekort, het leek wel of vele rijders het volgende idee hadden: we hebben een hele winter om onze auto weer heel te krijgen dus we gaan ervoor. De limiet werd in vele klassen overschreden waardoor code 60 en zelfs de rode vlag sinds lange tijd weer hoogtij vierden.

 

 

 

Gelukkig viel het in de e30 klasse erg mee en hebben we enkel code 60 gehad toen er 3 auto’s in de Audi S bocht geparkeerd waren.

 

 

 

Door alle commotie startte onze laatste race om 18:45, de schemer begon al in te vallen en vele rijders waren ondertussen erg vermoeid. We waren tenslotte al om 8:00 uur ’s ochtends door de technische controle gegaan.

 

 

Nu is de tijd aangebroken om na te denken wat ik deze winter wil veranderen en wat budgettair verantwoord is.