Zolder 07-04-2006

Georganiseerd door de: BMW DRIVERS CLUB

 

Op Vrijdag 7 april was het zo ver, we mochten voor het eerst dit jaar weer rijden met de BMW Drivers Club. Op de uitnodiging werden we verzocht om op tijd aanwezig te zijn op Zolder en wat heet op tijd, vanaf 7:00 uur kon je auto gekeurd worden. Vanaf half 8 werden nummers en transponders uitgedeeld. Deze marmot heeft hierbij wat gesmokkeld en is iets later binnen komen rijden. Na eerst bezig te zijn op de parkeerplaats kwam het luxe bericht dat we een pitbox gingen delen. Jeroen en Kees waren met hun E30’s de boxgenoten van mij. Ook deze circuitdag ben ik weer erg verwend met veel hulp van de mannen om mij heen. Steve en Theo, thanks for everything!

 

 

Lila of de kauwgombal zo je wilt samen met de racer van Kees (die ook de foto’s leverde) voor de pitbox

 

(foto met dank aan Ron)

En hiervoor kwamen we, lekker rijden op het vernieuwde Zolder. De chicane achter de pits en de bocht bij het ziekenhuis zijn vernieuwd en de hele baan is voorzien van een nieuwe laag asfalt. Al met al is het een super circuit gebleven met meer snelheid. Doordat we de tweede waren die het circuit gebruikten lag er nog nauwelijks rubber en was het dus erg fijn dat we het droog hebben gehouden (op een druppeltje na).

 

Lila in actie J (foto met dank aan Ron)

Halverwege de dag en aan het einde van de dag werden er Xtra Snelle Sessies gehouden. Steve heeft de tweede hiervan gereden met mijn auto en bijgaand beeldmateriaal zegt genoeg….. Voor hem één van de mannen uit Zeeland en achter hem in de Peugeot Aernoudt (die zich prima vermaakte met zijn nieuwe voertuig).

Klik hier voor een impressie (rechter muisklik, opslaan als ed)

 

 

Met dank aan Kees voor de foto’s

Ja en dan zit de tijd er weer op…. Velgen schoon maken zodat de straatbanden er weer onder kunnen en de toyo’s mee terug voor de volgende circuit dag. Het was weer ouderwets gezellig. Dank aan iedereen van de organisatie en alle ondersteunende vrijwilligers (baanposten, de afsleep dienst en en)!

 

En de velgen zijn nu ook bijna allemaal weer schoon……..

 

En nog wat foto’s met dank aan: www.porschefoto.nl

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

Home 2006