Nürburgring 29-04/01-05-2006

 

 

Doordat er een meet was van het M5 Board op de Ring ben ik afgelopen weekend 3 dagen op de ring geweest. Het weer wisselde daarbij zeer sterk. Op zaterdag ging de baan uiteindelijk om 19:15 open waardoor we nog net één ronde konden draaien, om 19:30 sloot hij namelijk weer. De voorspellingen voor zondag waren niet al te goed maar toen de oogleden open gingen was er zon te zien en werden de eerste motoren al weer aangeslingerd. Snel onder de douche en met nat haar onderweg naar de ring, na snel nog wat broodjes van de ontbijttafel meegenomen te hebben.

Deze dag volgende er vele rondjes met op geen enkel moment een echt droge baan. Zeer veel passagiers die met mij meegereden zijn, gekke ervaring als je redelijk gewend bent in je eentje rond te rijden. Aan het einde van de middag enkele baansluitingen en uiteindelijk sneeuw! Dit maakt de Eiffel echt tot een bijzondere omgeving.

Maandag was het weer zeer goed en de baan na de eerste ochtenduren echt droog. Gevolg, de ronden tijden werden korter en korter ……………  Dit leverde mij naast wat verbaasde blikken van mede rijders, dat er een vrouw in een soort kauwgomballen auto voorbij komt zetten, twee duimen op van de bestuurder en de bijrijder van de blauwe Porsche die hieronder twee auto’s voor me staat om de ring op te gaan. Hij heeft aardig getrapt om mij op het rechte eind deze duimen nog te kunnen geven J J

Hieronder wat foto impressies van mij op de baan. Johann wederom bedankt voor je bijdrage, Michel dank voor het opslaan van de beelden van de webcam, Steve voor de fotoserie Eschbach in, Jeroen voor de foto die als “hoofdfoto” dient en AndyE voor zijn fotoserie bij Brunchen. Verder alle beheerders van verschillende sites waarvan ik de rest van de foto’s heb gehaald.

Het ziet er naar uit dat ik voor Scuderia nog wel een keer richting ring vertrek………

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer foto’s gevonden. De eerste 4 zijn van zaterdag, eerste staan we te wachten en daarna in 3 foto’s vastgelegd hoe we richting de slagboom gaan. De foto van onderweg naar de ring is van Johan (Mistic), tot besluit een foto van voor het hotel, deze en de eerste 4 zijn van Duitse M5 board.

 

 

 

 

 

 

 

Home 2006