Nürburgring 22/23-07-2006

 

In Nederland is het heet, heter dan normaal, 35 graden of meer. Lang rijden in een auto zonder airco wil je dus niet! Op Zaterdagavond 22 juli, na de warmte, starten wij de rit naar Duitsland. Vanwege een truckstar event op de Nürburgring is er in Nürburg geen hotel meer te krijgen. Zo komen wij in het hotel Weissmühle terecht in Enderttal. De omgeving is daar zeer mooi, zie onderstaande beelden. Ook de rit van daar naar de ring is gefilmd en geeft een goede impressie hoe mooi de Eiffel is.

 

  

 

  

 

 

 

Na het ontbijt worden de auto’s klaar gemaakt (ruiten schoon, banden op spanning, bagage vastgebonden). En dan onderweg naar de Ring!

 

 

Het weer is zoals de afgelopen dagen in Nederland, heerlijk. Warm warm warm, dus veel drinken en lekker zweten in de auto J. De rondes gaan goed, in totaal rij ik er acht. De baan blijft schittert om te rijden en elke keer weer leer je iets. Onderstaande foto’s komen van verschillende sites die foto’s plaatsen van TF dagen, dank aan alle fotografen weer. Op de ring ontmoet ik een paar forum leden van www.nurburgring.nl erg leuk om nu “beeld” te hebben bij Rens, Marieke en Paskal. Ook Johann is weer van de partij. We komen snel terug, in ieder geval begin september voor de training bij Scuderia Hanseat!

 

 

 

 

 

   

 

 

Home 2006