BDC Dag Assen 20-07-2006

Georganiseerd door de: BMW Drivers Club

 

Donderdag ochtend was het vroeg uit de veren om een beetje op tijd in Assen te arriveren voor de circuit dag van de BMW Drivers club. Het was zinderend heet, on-nederlands. Temperaturen van boven de 30 graden. Dan lekker in een auto rond gaan op een circuit met de ramen dicht, vele vragen zich af of je wel helemaal lekker bent…….

Naast mij zijn er nog vele “drivers” die net zo maf zijn van autosport en ook de sprong in de hete auto’s wagen.

 

Het circuit is vernieuwd en de eerste bocht is een leuke uitdaging om onder de knie te krijgen. Moeten we nu juist ruim beginnen en vervolgens in één lijn doorgaan of gaan we voor twee keer insturen, kortom we hadden wat te puzzelen. Het circuit is verder snel gebleven en we vermaken ons dan ook kostelijk de hele dag. Door op film te klikken kan je een aantal ronden met me meerijden. De hoge temperaturen laten de gemoederen gelukkig niet oplopen en iedereen gaat dan ook vrolijk met elkaar door de bocht.

 

Ik heb van deze dag heel veel foto’s, mijn dank voor al deze opnames gaat naar Cor van Porschefoto.nl, verder foto’s van Ivo en Arthur van het BDC Forum, mannen dank voor al jullie mooie en leuk opnames! Verder natuurlijk de organisatie en alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt bedankt!

 

  

 

     

 

     

 

     

 

    

 

Onderstaande foto’s staan “verkeerd om”, als je ze van beneden naar boven kijkt klopt de volgorde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jorrit rijdt een aantal ronden met me mee op Assen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home 2006