Zandvoort (Driving Fun)

31 juli 2008

 

Op woensdag vertrekken wij in de loop van de dag richting Zandvoort. Dik regelt een pitbox voor de auto’s zodat deze tot vrijdagmiddag kunnen blijven staan. Wij rijden namelijk beide zaterdag weer op Zandvoort bij de DNRT. Alles wordt uitgepakt en klaar gemaakt. Tegen een uurtje of acht arriveren ook Sandy en Geert. Lekker uit eten geweest en daarna nog even terug naar het circuit. Dan is het tijd om te gaan slapen. Morgen mogen we voor de tweede keer met Lila2 gaan rijden op Zandvoort, ik heb er zin in.

 

’s Ochtends de finishing touch en dan zijn alle drie de auto’s er klaar voor. We komen even bij elkaar in de pitstraat en dan kunnen we rijden. En al snel daarna gaan we onderweg.

 

Mijn laptimer doet het dus ik kan leuk mijn ronde tijden volgen. De eerste keer reed ik rond de 2:18, ik hoop vandaag wel wat sneller rond te gaan. Er kan gedurende deze ochtend redelijk goed door gereden worden. Het straffer zetten van de auto voelt beter aan, in de loop van de ochtend gaan ze nog wat straffer en dan vind ik het prima. Uiteindelijk rij ik deze dag een 2:12 wat ik niet verkeerd vind J. Hieronder een kleine foto impressie van Dik, Geert en mij op Zandvoort.

 

Dik gaat deze keer ook weer lekker met de m3

 

 

 

 

 

 

 

Dik en Sandy voor de pitbox J

 

 

Dik in zijn wel bekende relaxte houding in de auto

 

 

 


Home 2008