Zac wedstrijd (laatste van het seizoen)

Zandvoort 18 oktober 2008

 

De laatste race van het jaar is al weer daar, wat is dat snel gegaan! Op vrijdagmiddag vertrekken Dik en ik naar Zandvoort. Dik zijn auto is verkocht en dus zijn we ook nu weer met één auto onderweg. We hebben een pitbox samen met Hans de Leeuw. Na het inschrijven en keuren is het tijd om te gaan eten. Na het eten drinken we gevieren nog gezellig wat in het NH voordat we gaan slapen. Het is weer vroeg en enigszins nattig buiten. Tijdens de eerste trainingsronde is het nog echt nat op de baan en vind ik de auto niet te besturen. De auto wil alle kanten op en al helemaal niet de hoek om zoals ik wil. We stellen de demping voor wat terug en Dik maakt nog even twee proefrondes om te kijken of het zo beter is.

 

 

Tijdens de tijdtraining gaat het al beter met mij en Lila2. De baan is inmiddels ook een beetje opgedroogd en er is een spoor ontstaan. De tijd is nog niet echt goed maar in ieder geval een stuk beter dan tijdens de training. Bij de start van de eerste wedstrijd klappen er wat auto's in elkaar waardoor de wedstrijd wat vreemd begint voor mij. Ik kom gedurende de race steeds beter in de wedstrijd te zitten.

 

 

 

 

 

De laatste wedstrijd mag ik dan ook verder naar voren starten, helaas gaan de eerste ronden niet snel genoeg maar uiteindelijk word ik 15e. Na een lastige start sluit ik de dag met een goed gevoel af. Tot volgend jaar zac competitie dan zijn we weer terug.

 

 

Een impressie van race 1 en race 2 vind je op de site van sohappyracing.com.

 

 

 

 

 

 

 

 


Home 2008