30 September 2007 Nürburgring

(Alle fotograven weer bedankt voor het vele beeldmateriaal!)

                                                               

Zaterdagavond waren al enkele mede-ringers bij mij neergestreken en zo gebeurde het dat wij allen na een gezellige wijnproef-avond, zondag na het ontbijt met drie auto’s onderweg gingen naar de Ring. Zo gebeurde het dat wij tegen 1 uur banden stonden te wisselen bij de Lidl bij Breidscheid. Jp besloot Mark een ronde mee te nemen in de polo en wonder boven wonder accepteerde Mark dit aanbod… Ik zette Lila haar banden nog even op spanningen en wisselde mijn schoenen en kreeg daarbij gezelschap van Theo (die helaas weer zonder auto was omdat Lotussen blijkbaar toch wel een heel eigen wil hebben). De eerste 2.5 ronde van die dag besteed ik aan het observeren van de baan en het terug vinden van de scuderia lijnen. Ondertussen vermaak ik mij prima in Lila.

 

 

 

 

 

 

Na deze rondes wordt er gezellig gekletst en sluit ook Dirk bij ons aan om te gaan lunchen bij Hannes. Tijdens de lunch gaat de baan dicht L. De break wordt hierdoor wat langer dan gepland. Jp reserveert ondertussen een tafel bij Pistenklause voor vanavond. Mark zal daarna een ronde in de Polo rijden en als ik de verhalen mag geloven ging dat laten we zeggen op redelijk hoge snelheid J. Ondertussen ben ik ook de baan weer opgegaan om heerlijk 4 ronden alleen met Lila te rijden. De swing komt weer lekker terug en de ronden lopen erg fijn. Ondertussen is het weer tijd om wat te drinken, dus bij Hannes afgehaakt en drinken gescoord. Niet veel later haken ook de anderen daar weer aan op het terras.

 

 

 

 

Danny acher mij in zijn m3

 

Christian Norden zorgde voor onderstaande foto’s:

 

 

Het drinken is nog niet op of JP vraagt aan mij of ik zo nog ga rijden, wat een vraag??? Ja, natuurlijk J

Dus nadat de Cola Light is gedronken vertrek ik richting Lila en vergezeld JP me voor de laatste 5 ronden van deze dag. JP zit aardig te stuiteren naast me en heeft het zichtbaar naar zijn zin. Enkele snellere auto’s komen niet zo snel meer weg als voorheen en een GT3 wordt weer teruggehaald tijdens het bochtenwerk (aremberg tot adenauer forst). Kortom het loopt nog steeds goed en snel met Lila op de Ring J.

 

 

Met dank aan Peter!

 

 

 

 

 

Nog een mooie foto van Marcel gevonden J

 

Nog wat nagekomen foto’s van e40racer.be

 

 

 

 

En toen was het tijd om ons pension op te zoeken om de tassen te brengen en de sleutels op te halen. Er volgde nog een gezellige avond, diner in Pistenklause en wat te drinken in vorm van een afzakker. Om 12 uur zingen we voor JP om zijn verjaardag in te luiden, daarna gaan we lekker slapen. Maandag ontbijten we lekker in het pension. Vervolgens onderweg naar de camping om te kijken hoe erg de wateroverlast daar is. Het water is gelukkig al een heel eind teruggetrokken, de beek is nog wel erg groot maar tot aan de elektriciteitskastje bij de brug staat het niet meer…… (zo hoog had het volgens Christoph gestaan) We zeggen dag en rijden binnen door verder naar Bad Munstereifel. We bekijken dit leuke stadje en eten hier verjaardagstaart J. Als we weer richting ring rijden wordt de lucht wel erg donker….. we besluiten niet tot 5 uur te wachten tot de baan open gaat. En zo gebeurt het dat Lila rond half 4 weer op haar straatbanden staat en wij de rit richting Nederland aanvangen. Bij thuiskomst kijken we nog Taxi 4 waarna een ieder terug gaat naar zijn eigen stek en er een nieuwe werkweek voor de deur staat. Hopelijk kunnen we volgende week zondag bij goed weer nog lekker een dagje ringen J.

 

Leon maakte nog een filmpje van Lila in de Carrousel het tempo ligt laag aangezien de uitlaat niet helemaal vast zat…… http://youtube.com/watch?v=euAc8fYZeRU

 

Enkele plaatjes van Bad Munstereifel:

 

 

 

 

 

 

 

Home