Helm spuiten

(mb custompaint is tjellocreations.com geworden)

Via een auto evenement bij Car Care ben ik in contact gekomen met Marcel. Marcel is de eigenaar en het creatieve brein achter mbcustompaint.nl. Marcel stelde een aantal van zijn kunstwerken tentoon tijdens dit evenement. Deze bestonden uit: schilderijen, gitaren én helmen die erg mooi gespoten waren J. Ook de afbeeldingen op de schilderijen waren auto en motorsport gerelateerd. Om een lang verhaal kort te maken, ik was getriggerd! Marcel heeft inmiddels zijn nieuwe onderkomen van mbcustompaint betrokken en dus ging ik nu langs met mijn helm. Via de mail had ik al contact gehad met Marcel die al een super ontwerp had bedacht, uiteraard in de kleurstelling van mijn auto J. Ik vind het wel wat spannend maar ben erg benieuwd hoe het uiteindelijk gaat uitpakken. Terwijl ik mijn helm breng zit ik samen met Marcel nog even aan tafel om de kleuren vast te stellen. Ook vraagt Marcel nog of er verzoeken zijn om details anders te doen. We besluiten gezamenlijk de www voor nynkerace.nl te laten vervallen, dit conform het opschrift van Lila. Ik spreek met Marcel af dat hij een “step by step” maakt zodat ik kan volgen hoe de helm zich ontwikkeld. Ik ga jullie via updates op deze pagina aangesloten houden.

 

 

Voordat Marcel met mijn helm aan de gang gaat, ziet deze er als volgt uit:

 

 

Vandaag, 6 september, van Marcel een serie foto’s gekregen waarop de ontwikkeling van mijn helm te volgen is. Het ziet er allemaal erg goed uit. Ben ook zeer benieuwd naar het eindresultaat, de eerste plaatjes nemen veel twijfel al weg J. Echt super dat het zo kan veranderen.

Als eerste is de helm mooi schoon gemaakt. Mijn naam is eraf gehaald en lijkt deze weer helemaal orgineel.

 

 

 

De helm is voorzien van een grondlaag.

 

 

 

De helm wordt afgeplakt.

 

 

 

En toen was die niet meer wit…..

 

 

 

 

 

Soms moet het blijkbaar eerst lelijker worden voordat er iets heel moois ontstaat J

 

 

 

 

En dan komen de details erop.

 

 

Als ik hem zo zie, wordt het toch echt een kunstwerkje!

 

 

Vrijdag 14 september was het zover, ik kon mijn helm ophalen. Met enige spanning rij ik naar Den Bosch om hem op te halen. En dan, na een warm welkom door Marcel, krijg ik mijn helm in handen….

O, wat is die mooi geworden, echt super! Hij lijkt niet meer op dat “oude” witte gevaarte J. Ik zal hem met veel trots zondag op de ring dragen! Marcel je hebt een echt kunstwerk geleverd, DANK JE WEL !!!

 

Home