Nordschleife

28/29 juni 2008

 


Op zaterdag vertrekken we rustig aan richting de Eiffel. Het is een beetje een raar idee om te gaan zonder te gaan rijden, maar inmiddels heb ik dat al meer gedaan. Het feit dat Lila nu mee terug gaat maakt het wel extra vreemd. Tegen de middag vertrekken we na rustig wat gedronken te hebben op VS richting de Ring. Het is er redelijk niet overdreven druk of toch wel, het is er wel druk en de baansluitingen volgen elkaar vlot op. Tegen vijfen zijn we het zat en gaan we terug naar de camping. Om vervolgens tegen een uurtje of acht bij Gulia neer te strijken om wat te eten. Weinig bekenden op VS en rond de ring. Ik besluit JP te vragen of ik nog wat afscheidsrondjes met Lila mag rijden en dat mag! Dus zondag niet te laat opstaan om hopelijk voor de echte drukte los komt rond te zijn geweest. We genieten van de Eiffel op VS en zitten heerlijk buiten tot we naar bed gaan.

 

Zondag, niet te laat opgestaan en om half 10 am Ring. Helaas met dat wij aankomen de eerste baansluiting van de dag. Een uurtje later gaat de baan weer open, nog maar even wachten en kijken bij Breidscheid voor ik zelf de baan op wil. Tegen 11 uur ga ik Lila in en maak mijn gordel vast voor de laatste paar ronden met haar, een erg vreemd idee naar zoveel ronden hier met haar gereden te hebben. Ik schat een dikke 180, oeps.

 

 

En dan ben ik door het poortje bij Breidscheid en draai de baan op. Het eerste rondje met name verkennend, hoe ligt de baan erbij en hoe voelt Lila aan. Het tweede en laatste rondje voelt stukken beter aan.

 

 

 

Zou ik nog een derde........ nee ik doe het niet het was zo goed en de auto is heel en wil ik graag ook zo afleveren aan JP. Lila wordt geparkeerd bij Hannes en blijft daar staan tot dat wij in de loop van de middag besluiten richting VS te gaan om vervolgens door te rijden naar Nederland.

 

 

 

Ook vandaag weinig bekenden gezien maar het was een goede dag, Lila staat nu te wachten op haar nieuwe eigenaar :-). Ondertussen is de bouw van mijn nieuwe racewagen in volle gang.

 

Marc maakte ook gedurende de laatste twee ronden met Lila nog foto’s. Dank Marc voor alle foto’s die je van mij en Lila op de Ring hebt gemaakt!

    

 

 

 

Home 2008