Nordschleife Pasen

7-9 april 2007

 

Zonder auto naar de ring dat is niet iets wat ik gewend ben maar na wat wikken en wegen besloten wel te gaan. Samen met Frederique en Robert had ik een huisje in de buurt en het weer werkte zeker mee om er een geslaagd weekend van te maken. Er waren vele bekende op de Ring waardoor er naast passengers laps scoren genoeg te praten was.

 

Passenger slaps gescoord bij meerdere mensen. Enkele bij Robert die net als ik in een e30 rijdt, grappig om te zien hoe iedereen toch zijn eigen manier van rijden heeft. Het tempo kwam aardig overeen met mijn eigen tempo, leuk dus om te zien andere lijnen maar het dezelfde effect. Verder met Frans meegereden in zijn e30, met Frans ook nog flink over de lijnen zitten bomen en hier en daar wat veranderingen ontdekt na wat ronden J Kortom genoeg meegereden met deze leden van het e30ringteam.  De meest indrukwekkende ronde was met Claus (de man van Sabine) in zijn M5, echt super een pro aan het werk te zien, dan ben ik toch echt een slak, heerlijk om dat een keer mee te maken. Frederique en Robert bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt! Verder ook meegereden met Dave in zijn Lotus ook een speciale ervaring omdat ik nog nooit in een open auto over de ring was geweest. Later dat weekend ook in zijn grote broer lotus van Theo meegereden, weer een totaal andere ervaring en auto om te voelen op de Ring.  Kortom je leert nog eens hoe auto’s aanvoelen op de Ring als je met meerdere auto’s meerijdt, iets waar ik mezelf eigenlijk nooit de tijd voor gun als ik zelf een auto bij me heb.

 

De eerste avond gezellig samen met Frans, Frederique en Robert bij ons in het huisje gegeten daarna nog lang zitten kletsen over de dag. Zondag gegeten met meerdere mensen in de Pistenklause, ook erg gezellig maar weer op een hele andere manier. Na de maandag rijden op de Ring onze spullen in het huisje opgehaald en onderweg naar Nederland terugkijkend op een gezellig uitje met veel leuk mensen om me heen.

 

 

Home 2007